Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Afspraak met de uroloog Niersteenkliniek ziekenhuis St Jansdal Harderwijk Onderzoek nierstenen Niersteenkliniek Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen in de Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen in Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Afspraak uroloog bij de Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Uroloog Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen met een niersteenvergruizer

Onderzoek nierstenen

De uroloog onderzoekt uw klachten door het maken van een echografie, CT-Scan of een röntgenfoto. Door deze onderzoeken kan de uroloog goed bepalen of er een niersteen in het lichaam bevindt en hoe de niersteen het beste verwijderd kan worden.

 

Behandeling nierstenen 

Binnen twee weken kan de patiënt na een verwijzing van de huisarts in het St Jansdal terecht voor een afspraak. Indien er sprake is van spoed, dan kan de patiënt eerder terecht. De uroloog doet onderzoek en kijkt of de patiënt in aanmerking komt voor een behandeling met de niersteenvergruizer. Deze niersteenbehandeling duurt ongeveer negentig minuten en is meestal niet pijnlijk.