Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Afspraak met de uroloog Niersteenkliniek ziekenhuis St Jansdal Harderwijk Onderzoek nierstenen Niersteenkliniek Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen in de Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen in Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Afspraak uroloog bij de Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Uroloog Niersteenkliniek St Jansdal Harderwijk Behandeling nierstenen met een niersteenvergruizer

Behandeling nierstenen binnen 48 uur

In het St Jansdal kunt u binnen twee werkdagen terecht om uw nierstenen te laten vergruizen. Het is hiervoor wel van belang dat u een verwijzing heeft van een huisarts of dat u door een uroloog van een ander ziekenhuis naar het St Jansdal bent doorverwezen voor een vergruizingsbehandeling. Is dit niet het geval, dan is een behandeling helaas nog niet mogelijk. Wij raden u aan om eerst contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

 

Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Indien u op werkdagen voor 16.00 uur uw gegevens achterlaat, dan wordt u nog dezelfde dag teruggebeld voor het maken van een afspraak. 

 

Wilt u zelf een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar het afsprakenbureau 0341- 463890 of via onze website.

Terugbelformulier behandeling niersteen

Aanhef*
Voornaam
Achternaam*
Geboortedatum*
Geef een telefoonnummer door waarop u de komende uren bereikbaar bent.
Telefoonnummer*
Tweede telefoonnummer
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.